top of page

Vlottenbouw

Werk samen en bouw een stevig vlot! Je leert de basisprincipes van sjorren en vlottenbouw. Welk vlot kan het snelst de opdrachten uitvoeren? 

Beach & streetsoccer

Voor strandvoetbal hoef je helemaal niet aan de kust te zijn. Verschillende ploegen kunnen het tegen elkaar opnemen in ons beachsoccer tornooi. Bij streetsoccer spelen de ploegen op een ommuurd veld, de boardings kunnen als hulpmiddel gebruikt worden om tegenstanders te passeren.

Beachvolley

Leer als groep de basistechnieken en spelregels van beachvolley. Opslaan en een aanval opbouwen zullen geen probleem meer voor jullie zijn. Welke ploeg wint het tornooi en welke ploegen bijten in het zand?

Viking Kubb

Ontspannend spel als tussenactiviteit. Wie mikt het best om alle torens aan de overzijde omver te gooien. En blijf je ook koelbloedig om de koning omver te gooien? Plezier voor jong en oud!

Ultimate Frisbee

Ultimate is de meest beoefende teamsport onder de frisbeesporten. Het is een van de snelst groeiende sporten ter wereld. De sport vereist tactisch inzicht, zelfbeheersing en vooral teamspirit. Zijn jullie de tegenstanders te slim af door goed samen te werken?

Touch Rugby

Touch rugby is een speelse, veilige maar toch uitdagende variant van het echte rugby-spel. Via werp- en pastechnieken leren jullie de beginselen van de sport om zo jullie tegenstanders uit verband te spelen zonder aangetikt te worden. Welke ploeg zorgt voor de meest angstwekkende Haka?

Please reload

Archery Tag

Archery Tag is een vorm van boogschieten met pijlen voorzien van een rubberen knots. Maskers op, pijl laden en probeer de targets aan de overzijde te raken. Kom je onderweg een tegenstander tegen, schakel hem of haar dan uit! Spanning en fun verzekerd!

Baseball

Nog nooit baseball gespeeld? No problem! Via eenvoudige spelvormen worden de spelregels geleidelijk aangepast tot de eindvorm baseball. Welke ploeg stelt zich het best op, om de winstkansen te verhogen? Wie kan de bal het verst in het terrein slaan? Wie is de beste vanger? Fun verzekerd!

Boogschieten

Wordt jij de nieuwe Robin Hood van TeamBOOST? Pijl opspannen, goed mikken en recht in de roos schieten. Je leert het vast heel snel!

Teamspelen

Aan de hand van verschillende korte opdrachten, leer je samenwerken in team. Probeer elkaar zo goed mogelijk te helpen om het doel te bereiken. Leer elkaars sterke punten kennen en leer vooral om als groep tot het beste resultaat te komen!

Streethockey

Streethockey is een zeer leuke en opkomende sport. Leer de dribbel- en slagtechnieken en wordt een echte PRO! Via de boardings kun je gemakkelijk een speler uitspelen. Nu recht op doel af en de keeper verschalken!

Beach Korfbal

Het gemengde karakter van korfbal is uniek in de sportwereld, daarom is de sport ideaal als middel tot team-binding. Wie kan de bal het best in de korf leggen en doet zijn of haar tegenstander in het zand bijten?

Please reload

bottom of page